cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 3370


AVM FRITZ!Box 3370 Step 1

1 Пријавете се во вашата Fritz! Кутија со вашата лозинкаAVM FRITZ!Box 3370 Steps 2-5

2 Одете во менито „Internet

3 Изберете ја опцијата "Freigaben"

4 Сега изберете „Portfreigaben

5 Кликнете на копчето "Neue Portfreigabe"AVM FRITZ!Box 3370 Steps 6-8

6 Изберете "HTTP-Server"

7 Изберете го компјутерот cFos Personal Net е вклучен

8 Кликнете на "OK"AVM FRITZ!Box 3370 Steps 9-10

9 Кликнете на "Übernehmen" за да ја активирате конфигурацијата

10 Кликнете на трите точки и потоа на „AbmeldenПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 3370Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за АВМ ФРИТЗ! Кутија 3370