cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Belkin F9K1102 V3

Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер (3.04.11 - 28 јули 2015 година) кој ќе можете да го преземете од тука.
Belkin F9K1102 V3 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.2.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)Belkin F9K1102 V3 Step 2

2 Кликнете на „Forwarding“ и „Virtual Servers“ во напредното мениBelkin F9K1102 V3 Step 3

3 Проверете го празниот плоштадBelkin F9K1102 V3 Step 4

4 Пополнете го образецот со вашите поставки

Опис: Име на програмата што сакате да ја пренесете напред или името на пристаништето
Влезна порта: Пристаништето што сакате да го пристапете напред.
Тип: Тип на порта што може да биде TCP, UDP или TCP & UDP
Приватна IP: IP адреса на компјутерот што работи cFos Лична мрежа. Ако не ја знаете вашата IP-адреса, можете да ја проверите со тастатура: Windows Key + R, тогаш напишете "cmd". Кога се појавува црна линија, напишете "ipconfig" и побарајте ја IP адресата за IPv4.
Приватно пристаниште: Обично исто како и Влезно пристаниште, само копирајте го.

Потоа кликнете на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Belkin F9K1102 V3Упатства за активирање на Port Forwarding за Belkin F9K1102 V3