cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Belkin F9K1105 V1


Belkin F9K1105 V1 Step 1

1 Отворете ја страницата со мени на Belkin F9K1105 v1 со прелистување на 192.168.2.1Belkin F9K1105 V1 Step 2

2 Кликнете на "Virtual Servers", под менито "Firewall" во лентата со лево од менитоBelkin F9K1105 V1 Step 3

3 Внесете ја вашата лозинка или оставете празно ако нема лозинкаBelkin F9K1105 V1 Step 4

4 Кликнете на лентата "Add"Belkin F9K1105 V1 Step 5

5 Скролувајте надолу кон „Web Server (HTTP)“ и изберете гоBelkin F9K1105 V1 Step 6

6 Удрете го копчето "Add" веднаш до јазичето, ова ќе го додаде вашиот Виртуелен веб-серверBelkin F9K1105 V1 Step 7

7 Во адресата "Private IP" вметнете го последниот сет на броеви на локалната IP поврзана со компјутерот што работи cFos Personal Net, потоа кликнете на "Apply Changes"Belkin F9K1105 V1 Step 8

8 Почекајте 45 секунди за повторно да се подигне рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Belkin F9K1105 V1Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Belkin F9K1105 V1