cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Belkin F9K1115 V2


Belkin F9K1115 V2 Step 1

1 Кликнете на „Locked“ за да се најавите (стандардната IP е 192.168.2.1 - ако сè уште не сте поставиле лозинка, прескокнете ги чекор 1 и 2)Belkin F9K1115 V2 Step 2

2 Вметнете ја вашата лозинка и кликнете на "Let me in"Belkin F9K1115 V2 Step 3

3 Кликнете на "Advance Settings"Belkin F9K1115 V2 Step 4

4 Под делот за заштитен ид Кликнете на "Port Forwarding"Belkin F9K1115 V2 Steps 5-7

5 Кликнете на опаѓачкото мени за да видите достапни опции

6 Изберете "Web Server (HTTP)" од менито

7 Кликнете на копчето "<<AddBelkin F9K1115 V2 Step 8

8 Во празното поле, вметнете го последниот сет на броеви на Локалната IP поврзана со компјутерот што работи cFos Personal NetBelkin F9K1115 V2 Step 9

9 Кликнете на копчето "Save" и почекајте повторно да се подигне рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Belkin F9K1115 V2Упатства за активирање на Port Forwarding за Belkin F9K1115 V2