cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Binatone DT910W


Binatone DT910W Step 1

1 Пријавете се на вашиот рутер (стандардна IP: 192.168.1.1)



Binatone DT910W Step 2

2 Внесете го корисничкото име и лозинката (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име: admin/лозинка: password)



Binatone DT910W Step 3

3 Кликнете на табулаторот "Advanced"



Binatone DT910W Steps 4-7

4 Кликнете на "NAT" од лево

5 Потоа кликнете на "Virtual Servers"

6 Внесете го Името за услуга посакувано од корисникот, треба да се пренасочи пристаништето WAN/LAN, IP на компјутерот cFos Лична мрежа се вклучува во полето "LAN IP Address"

7 Кликнете на копчето "Apply Changes"



Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Binatone DT910WУпатства за активирање на Port Forwarding за Binatone DT910W