cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-880L


D-Link DIR-880L Step 1

1 Одете на http://dlinkrouter.local. Стандардната лозинка е празнаD-Link DIR-880L Step 2

2 На горното мени одете на "Карактеристики > Пренасочување на порта"D-Link DIR-880L Step 3

3 Кликнете на "Add Rule" на страницата за пренесување на пристаништетоD-Link DIR-880L Step 4

4 Внесете име, IP-компјутер, порта TCP/UDP за да го проследите сообраќајот и да кликнете на "Apply"D-Link DIR-880L Step 5

5 Кликнете на "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-880LУпатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-880L