cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Edimax BR6228N


Edimax BR6228N Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - корисничко име: admin, лозинка: 1234)Edimax BR6228N Step 2

2 Кликнете на "General Setup"Edimax BR6228N Step 3

3 Кликнете на "Advanced Settings"Edimax BR6228N Step 4

4 Кликнете на "Port Forwarding"Edimax BR6228N Step 5

5 Овозможи пренасочување на пристаништетоEdimax BR6228N Steps 6-7

6 Изберете го компјутерот cFos Лична мрежа што работи од паѓачката листа и внесете пристаниште од 80 - 80

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Edimax BR6228NУпатства за активирање на Port Forwarding за Edimax BR6228N