cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за FAST FWR200


FAST FWR200 Step 1

1 Пријавете се на вашата БАРАНА со вашата лозинкаFAST FWR200 Step 2

2 Кликнете на "Advanced settings"FAST FWR200 Step 3

3 Кликнете на "Advanced users"FAST FWR200 Steps 4-5

4 Кликнете на "Virtual server" во главното мени од лево

5 Изберете "HTTP" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опцииFAST FWR200 Steps 6-8

6 Изберете "HTTP" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опции

7 Внесете ги информациите за портата

8 Кликнете на "Apply"FAST FWR200 Step 9

9 Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер и можете да се одјавите од БЕЗООвозможете го пренасочувањето на портата за FAST FWR200Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за FAST FWR200