cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пренасочување на портата за Huawei B310


HUAWEI B310 Step 1

1 Кликнете на "Најава"HUAWEI B310 Step 2

2 Пријавете се во вашиот HUAWEI B310 со вашето корисничко име и лозинкаHUAWEI B310 Step 3

3 Кликнете на табулаторот "Settings"HUAWEI B310 Step 4

4 Кликнете на копчето "Безбедност"HUAWEI B310 Steps 5-7

5 Кликнете на копчето "DMZ Settings"

6 Изберете "Овозможи" и додајте ја ИП на компјутерот каде што работи cFos Personal Net

7 Кликнете на "Примени"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Huawei B310Упатства за активирање на Port Forwarding за Huawei B310