cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за Huawei HG532e


Huawei HG532E Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинкаHuawei HG532E Steps 2-7

2 Кликнете на "Advanced" во главното мени од лево

3 Кликнете на под менито "NAT"

4 Кликнете на табулаторот "Port Mapping"

5 Овозможете го копчето "Application" радио и изберете "Web server (HTTP)" од паѓачкото мени

6 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "Internal host"

7 Кликнете на "Submit"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Huawei HG532eУпатства за активирање на Port Forwarding за Huawei HG532E