cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за Huawei WS319


Huawei WS319 Step 1

1 Пријавете се во вашиот HUAWEI WS319 со вашето корисничко име и лозинкаHuawei WS319 Step 2

2 Кликнете на "Internet" во главното мени табот на горниот делHuawei WS319 Steps 3-4

3 Кликнете на јазичето со ознака "Forwarding"

4 Кликнете на "New port mapping"Huawei WS319 Steps 5-6

5 Пополнете "Mapping name" со посакуваното име, изберете "WebServer(HTTP)" во "Application", а потоа изберете го компјутерот cFos Лична мрежа што ја активира од списоците со опции

6 Кликнете на "Save"Huawei WS319 Step 7

7 Одјавете се од рутерот со кликнување на „Logout“ на горниот дел од страницатаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Huawei WS319Упатства за активирање на Port Forwarding за Huawei WS319