cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Intelbras WRN 150


Intelbras WRN 150 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 10.0.0.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin) и кликнете на "Acesso" (пристап)Intelbras WRN 150 Step 2

2 Кликнете на "NAT/DMZ"Intelbras WRN 150 Steps 3-7

3 Во првата линија погледнете во „Endereço IP LAN“ и пополнете ја со IP на компјутерот cFos Personal Net работи на

4 Проверете го полето "Habilitar" (Овозможи)

5 Во долниот дел, погледнете во "Portas de serviços comuns" (Заедничка услуга порта) и кликнете на десното поле и изберете "HTTP (80)"

6 Кликнете на "Adicionar para" (Додај) - ИД 1 е за првата линија што ја користиме

7 Притиснете "Salvar" (Зачувај)Intelbras WRN 150 Step 8

8 Еве како ќе изгледа сега, сега кликнете на „Sistema“ (Систем)Intelbras WRN 150 Steps 9-10

9 Одете во "Reiniciar" (Рестартирајте)

10 Притиснете "Reiniciar" (Рестартирај)

Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Intelbras WRN 150Упатства за активирање на Port Forwarding за Intelbras WRN 150