cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Linksys WRT1900ACS


Linksys WRT1900ACS Step 1

1 Пријавете се во рутерот со Smart WiFi или вашиот веб прелистувач користејќи ги вашите е-пошта и лозинкаLinksys WRT1900ACS Step 2

2 Под "Router settings" изберете "Security"Linksys WRT1900ACS Step 3

3 Внатре во прозорецот "Security" кликнете на "Applications & Gaming"Linksys WRT1900ACS Step 4

4 Изберете го под менито "Single Port Forwarding"Linksys WRT1900ACS Step 5

5 Кликнете на "New single port forwarding"Linksys WRT1900ACS Steps 6-8

6 Внатре во новата линија, дајте име на записот, внесете 80 за „Internal Port“ и „External Port“. Изберете "Both" за "Protocol" и внесете ја IP адресата на компјутерската cFos лична мрежа што се вклучува во полето "To IP Address". Сега изберете го полето за избор "Enabled" десно, за да се овозможи препраќање

7 Кликнете на "Save Settings"

8 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Linksys WRT1900ACSУпатства за активирање на шпедиција на порта за врските на Linkys WRT1900ACS