cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Proximus BBox3


Proximus BBox3 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка преку веб-прелистувачот (по дифолт IP: 192.168.1.1 - стандардно корисничко име/лозинка: напишано на вашиот BBox3), потоа кликнете на "Login"Proximus BBox3 Step 2

2 Кликнете на "Access Control"Proximus BBox3 Steps 3-7

3 Кликнете на "Portmapping"

4 Кликнете на "Create new portmap" на дното на страницата

5 Изберете "Http Server (World Wide Web)"

6 Внесете ја ИП на компјутерот каде што работи cFos Personal Net во полето "IP Address"

7 Кликнете на „OK“ и BBox3 ќе ја зачува променатаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Proximus BBox3Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Proximus BBox3