cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Sercoom VD625


Sercoom VD625 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)Sercoom VD625 Step 2

2 Кликнете на "Internet"Sercoom VD625 Step 3

3 Кликнете на "Port Mapping"Sercoom VD625 Step 4

4 Кликнете на синото копче "ADD"Sercoom VD625 Steps 5-6

5 Внесете "HTTP" како "Service Name", изберете од паѓачката листа "IP" на компјутерот на кој работи cFos Personal Net и од паѓачкото мени изберете "HTTP" како "Use Template"

6 Кликнете на зеленото копче "Save"Sercoom VD625 Step 7

7 Кликнете на копчето "Logout" во горниот десен аголПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Sercoom VD625Упатства за активирање на Port Forwarding за Sercoom VD625