cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Скај центар (SR101)


Sky Hub (SR101) Steps 1-2

1 Во веб прелистувач, одете на веб-интерфејсот на Sky Hub (стандардна адреса 192.168.0.1) и кликнете на табулаторот "Security"

2 Willе бидете прашани за ингеренциите за администраторот на рутерот (стандардно корисничко име: admin, лозинка: небо)Sky Hub (SR101) Step 3

3 Кликнете на под-јазичето "Firewall Rules"Sky Hub (SR101) Step 4

4 Скролувајте до "Inbound services" и кликнете на "Add"Sky Hub (SR101) Steps 5-6

5 Внесете детали за пренасочување:
Услуга - изберете HTTP (TCP: 80) од списокот
Дејство - СИТЕ секогаш
Испратете на LAN Server - IP на компјутерот cFos Лична мрежа се вклучува
WAN Корисници - Било кој

6 Кликнете на "Apply"Sky Hub (SR101) Step 7

7 Новиот запис треба да се појави на горниот дел од списокот, над правилото „Default - BLOCK“. Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Скај центар (SR101)Упатства за активирање на пристаништето за пристаништето за небото центар (SR101)