cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda FH1202


Следниот водич е наменет за најновата официјална кинеска верзија на фирмверот (US_FH1202V1.0BR_V1.2.0.20 (408) _CN_TD.bin).


Tenda FH1202 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - прескокнете на чекор 2, ако порано не ја поставите лозинката на рутерот)Tenda FH1202 Step 2

2 Кликнете на 高级设置"高级设置" (Напредни поставки)Tenda FH1202 Steps 3-5

3 Кликнете на копчето "高级设置" (Напредни поставки) во главната лента со мени на горниот дел

4 Кликнете на "虚拟服务器" (Виртуелни сервери) во менито лево

5 Изберете "HTTP (80)" од паѓачкото копче и кликнете на копчето "填充到" (Пополнување) за да ја пополните надворешната порта и Внатрешната порта во линија 1Tenda FH1202 Steps 6-8

6 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal мрежа се вклучува во полето "内网IP" (LAN IP адреса)

7 Одберете "启用" (Овозможи) за да овозможите пренасочување на портата

8 Кликнете на копчето "保存" (Зачувај)Tenda FH1202 Step 9

9 Кликнете на копчето "重启路由器" (рестартирај го рутерот)Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda FH1202Упатства за активирање на шпедиција на пристаништата за Тенда FH1202