cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за Thomson TG789vn v1


Thomson TG789vn v1 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.254), стандардно Корисничко име: Администратор / Стандардна лозинка: Копче за пристап до модем (кој може да се најде на дното на вашиот порта на Томсон).Thomson TG789vn v1 Steps 2-3

2 Кликнете на "Toolbox" и "Game & Application Sharing" во главното мени лево

3 Кликнете на копчето "Assign a game or application to a local network device"Thomson TG789vn v1 Steps 4-5

4 Изберете "HTTP Server" како "Game or Application" и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "IP Address"

5 Кликнете на копчето "Add"Thomson TG789vn v1 Step 6

6 Кликнете на копчето "Apply" и затворете го јазичето на прелистувачотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Thomson TG789vn v1Упатства за активирање на Port Forwarding за Thomson TG789vn v1