cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете пристаниште за Томато


Овие упатства се наменети за најновиот фирмвер на доматот, но треба да важат и за претходните верзии. Фирмверот за домат може да се преземе овде.

Tomato Steps 1-2

1 Пријавете се на вашиот рутер со стандардна IP (192.168.1.1)

2 Користете го вашето корисничко име и лозинка (основно корисничко име: root лозинка: admin)Tomato Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding" во главното мени од левоTomato Steps 4-8

4 Изберете TCP во менито со пулдаун

5 Внесете 80 за двата порта за екстензии и за Int

6 Внесете IP на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува во полето Int адреса

7 Кликнете на копчето "Add"

8 Кликнете на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пристаниште за ТоматоУпатства за активирање на пристаништето за домати