cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TD-W8951ND


TP-LINK TD-W8951ND Step 1

1 Отворете веб-прелистувач како што се Safari, Google Chrome или Internet Explorer. На горниот дел од прозорецот во лентата со адреси во стандардната IP адреса на рутерот за модем TP-LINK (192.168.1.1), а потоа притиснете Enter.TP-LINK TD-W8951ND Step 2

2 Напишете го корисничкото име и лозинката на страната за најавување. Стандардното корисничко име и лозинка за TP-LINK уредите се adminTP-LINK TD-W8951ND Step 3

3 Кликнете на врската "Advanced Setup" близу до горниот дел од страницата.TP-LINK TD-W8951ND Step 4

4 Кликнете на „NATTP-LINK TD-W8951ND Steps 5-6

5 Додадете ново или изменете го постојното правило за пренасочување на „Start Port“ и „End Port80 на IP адресата на компјутерот cFos Personal Net што работи и изберете „ALL“ како „Protocol6 Кликнете на "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TD-W8951NDУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TD-W8951ND