cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-MR3040


TP-LINK TL-MR3040 Step 1

1 Пристапете до вашата страница за конфигурација на рутерот со најавување со вашето корисничко име и лозинка (погледнете на хардверот назад за стандардно корисничко име, лозинка и IP адреса на рутерот)TP-LINK TL-MR3040 Steps 2-3

2 Кликнете на "Forwarding" и потоа кликнете на "Virtual Servers"

3 Кликнете на "Add New" за да го поставите препратувањето на портатаTP-LINK TL-MR3040 Steps 4-6

4 Изберете "HTTP" од "Common Service Port" и некои полиња ќе бидат пополнети автоматски

5 Пополнете го полето "IP Address" со IP на компјутерот cFos Лична мрежа што работи

6 Кликнете на "Save" и потоа на "Done"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-MR3040Упатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-MR3040