cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портот за изданието TL-WDR7660 Gigabit


TP-Link TL-WDR7660 Step 1

1 Најавете се со користење на вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1)TP-Link TL-WDR7660 Steps 2-3

2 Пријавете се во интерфејсот за управување со рутерот, кликнете на " 应用管理 " ("Управување со апликации") и внесете го центарот за апликации

3 Пронајдете го виртуелниот сервер, кликнете на " 进入 " ("Внесете") и кликнете на " 添加 " ("Додај")TP-Link TL-WDR7660 Steps 4-7

4 5 6 7 Внесете ги потребните параметри и кликнете на " 保存 " ("Зачувај")TP-Link TL-WDR7660 Step 8

8 Додадете ја листата, како што е прикажаноПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портот за изданието TL-WDR7660 GigabitУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WDR7660