cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR541G


TP-Link TL-WR541G Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)TP-Link TL-WR541G Steps 2-3

2 Кликнете на "Forwarding" и "Virtual Servers" во главното мени лево

3 Кликнете на копчето "Add New"TP-Link TL-WR541G Steps 4-8

4 Внесете го пристаништето што сакате да го отворите во полето за Service Port"Service Port"

5 Во полето за „IP Address“, пополнете ја IP адресата на компјутерот што има cFos Personal Net

6 Изберете го саканиот протокол во "Protocol" и изберете ја опцијата Овозможено на "Status"

7 Изберете "HTTP" како "Common Service port"

8 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR541GУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR541G