cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR842N


TP-LINK TL-WR842N Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: tplogin.cn)TP-LINK TL-WR842N Steps 2-3

2 Кликнете на копчето "设备管理" (Управување со хардвер) во главното мени на дното

3 Кликнете на копчето "进入" (Внесете) под "虚拟服务器" (Виртуелен сервер)TP-LINK TL-WR842N Steps 4-6

4 Кликнете на копчето "添加" (Додај)

5 Изберете "HTTP" како "常用服务器" (Заеднички сервер) и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "IP地址" (IPAddress)

6 Кликнете на копчето "保存" (Зачувај)Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR842NУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR842N