cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR940N


TP-Link TL-WR940N Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin/admin)TP-Link TL-WR940N Steps 2-3

2 Кликнете на $ " Forwarding " $ и $ " Virtual Servers " $ во главното мени лево

3 Кликнете на копчето $ " Add New " $TP-Link TL-WR940N Steps 4-6

4 Изберете HTTP како Common Service port и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето за IP Address $ $

5 Кликнете на копчето $ " Save " $

6 Одјавете се од рутерот со кликнување на „ Logout “ во главното мени левоПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR940NУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR940N