cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете пренасочување на портата за Xiaomi Mi 3C


Xiaomi Mi 3C Step 0

0 Пријавете се во вашиот рутер со вашата лозинка користејќи го вашиот веб прелистувач (стандардна IP: 192.168.31.1)Xiaomi Mi 3C Steps 1-3

1 Кликнете на табулаторот "Advanced" од горното мени

2 Кликнете на табулаторот "Препраќање порта" од под менито

3 Кликнете на копчето "Add Rule" во менито "Port forwarding" за една порта или во делот "Range forwarding" за повеќе пристаништаXiaomi Mi 3C Steps 4-5

4 Внесете ги деталите на појавниот прозорец
Внесете го името на правилото
Изберете го протоколот (TCP) од паѓачкото мени
Внесете го надворешното пристаниште (80)
Внесете го последниот број на IP адресата на компјутерот cFos Personal Net што работи
Внесете Внатрешна порта (80)

5 Кликнете на копчето "Install"Xiaomi Mi 3C Steps 6-7

6 Потврдете дали вашето правило е наведено и проверете дали е правилно внесено

7 Кликнете на копчето „Зачувано и применето“Xiaomi Mi 3C Steps 8-9

8 Кликнете на името на рутерот на горниот дел

9 Кликнете на Reboot"Reboot"Xiaomi Mi 3C Step 10

10 Кликнете на Reboot router?"Reboot router?"Xiaomi Mi 3C Step 11

11 Кликнете на копчето "OK" и почекајте рутерот да се рестартираПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Xiaomi Mi 3CУпатства за активирање на Port Forwarding за Xiaomi Mi 3C