cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за 2Wire 2701HG-G


2Wire 2701HG-G Step 1

1 Отворете ја страницата за управување со рутерот во прелистувач2Wire 2701HG-G Step 2

2 Отворете го табулаторот "Settings"2Wire 2701HG-G Steps 3-4

3 Отворете го табулаторот "Firewall"

4 Отворете го дијалогот "Application support" во табулаторот Firewall2Wire 2701HG-G Steps 5-6

5 Изберете го компјутерот cFos Personal Net е вклучен. Белешка: Компјутерот мора да биде поврзан со рутерот

6 Изберете ја опцијата за да дозволите индивидуални апликации2Wire 2701HG-G Steps 7-8

7 Изберете ја апликацијата за користење на пренасочување на портата за

8 Кликнете на копчето "Add" за да додадете пренасочување на портата за апликацијата во избраниот компјутер2Wire 2701HG-G Steps 9-10

9 Внесете ја административната лозинка

10 Кликнете на копчето "Submit" за да ја зачувате поставката2Wire 2701HG-G Step 11

11 Потврдете ја успешната конфигурација2Wire 2701HG-G Steps 12-13

12 Потврдете дека апликацијата е наведена

13 Зачувајте ја конфигурацијата. Пренасочувањето на пристаништето сега е поставеноПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за 2Wire 2701HG-GУпатства за активирање на Port Forwarding за 2Wire 2701HG-G