cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N12U_C1


ASUS DSL-N12U_C1 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)ASUS DSL-N12U_C1 Steps 2-6

2 Под "Advanced Settings" од левото мени изберете "WAN"

3 Изберете го јазичето "Virtual Server / Port Forwarding" на горниот дел од страницата

4 Осигурете се да проверите под "Basic Config" дека "Enable Port Forwarding" е овозможено со кликнување на "Yes"

5 Под „Port Forwarding List“ внесете Service NameHTTP Server“, Port Range „80“, Local IP „IP адреса на компјутерот cFos Personal мрежа работи на“, Local Port „80“ и ProtocolTCP

6 Кликнете на малото копче "+" десно од додавање на профилASUS DSL-N12U_C1 Steps 7-8

7 Кликнете на "Apply"

8 Одјавете се од вашиот рутер со кликнување на "Logout" во горниот дел на екранотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N12U_C1Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за ASUS DSL-N12U_C1