cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_D1


ASUS DSL-N55U_D1 Step 1

1 Пријавете се во вашиот ASUS N55U_D1 користејќи го вашето корисничко име и лозинкаASUS DSL-N55U_D1 Steps 2-7

2 Кликнете на WAN во менито "Advanced Settings" од лево


3 Кликнете на јазичето "Virtual Server / Port Forwarding"


4 Овозможете го пристаништето за пристаниште


5 Изберете "HTTP" од табулаторот "Famous Server List"


6 Изберете го компјутерот cFos Лична мрежа што се активира од списоците со опции


7 Кликнете на симболот +ASUS DSL-N55U_D1 Step 8

8 Зачувајте го новото правило за пренасочување на пристаништето со кликнување на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_D1Упатства за активирање на Port Forwarding за ASUS DSL-N55U_D1