cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC86U


ASUS RT AC86U Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)ASUS RT AC86U Steps 2-4

2 Под „ Advanced Settings “ од левото мени изберете „WAN“

3 Изберете го јазичето " Virtual Server / Port Forwarding " на горниот дел од страницата

4 Кликнете на " Yes " за да овозможите пренасочување на портатаASUS RT AC86U Steps 5-7

5 Изберете "HTTP" од паѓачкото копче

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето " Local IP "

7 Кликнете на иконата " Add "ASUS RT AC86U Step 8

8 Притиснете го копчето " Apply " за да го примените списокотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC86UУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS RT-AC86U