cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT-N10P


ASUS RT-N10P Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)ASUS RT-N10P Steps 2-6

2 Под „Напредни поставки“ од левото мени изберете „WAN“

3 Изберете го јазичето "Виртуелен сервер / пренасочување порта" на горниот дел од страницата

4 Осигурете се да проверите под „Основна конфигурација“ дека „Овозможи пренасочување на порта“ е овозможено со кликнување на „Да“

5 Внесете го списокот на товар на порта
Име на услуга "Серверот HTTP",
Порт опсег "80",
Локалната IP адреса на компјутерот cFos Personal Net работи,
Локално пристаниште „80“ и
Протокол "TCP"

6 Кликнете на малото копче "+" десно од додавање на профилASUS RT-N10P Step 7

7 Кликнете на "Примени"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT-N10PУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за ASUS RT-N10P