cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUSWRT-Merlin


ASUSWRT-Merlin Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)ASUSWRT-Merlin Steps 2-3

2 Кликнете на "WAN" во главното мени од лево

3 Кликнете на десната горната листа "Виртуелен сервер/пренасочување на порта"ASUSWRT-Merlin Steps 4-7

4 Изберете некоја популарна услуга од „Познат сервер список“ и во неа ќе додадете заеднички порт и протокол

5 Или рачно внесете
Service Name,
Port range ("80"),
Local IP - ИП-адресата на компјутерската cFos лична мрежа работи,
Local port ("80"),
Protocol type ("TCP")

6 Кликнете на копчето "Додај (+)" за да додадете ново правило за портот на списокот

7 Кликнете на копчето "Примени" за да го зачувате списокотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUSWRT-MerlinУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за ASUSWRT-Мерлин