cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 3390


AVM FRITZ!Box 3390 Steps 1-2

1 Поврзете се со вашата Fritz! Box 3390 со внесување "fritz.box" во полето за адреса на прелистувачот

2 Пријавете се со внесување на вашата лозинкаAVM FRITZ!Box 3390 Step 3

3 Кликнете на "Internet" во лентата со мени од левоAVM FRITZ!Box 3390 Steps 4-6

4 Кликнете на "Freigaben" во лентата со мени од лево

5 Изберете го јазичето "Portfreigaben" на врвот

6 Кликнете на "neue Portfreigabe" во долниот десен аголAVM FRITZ!Box 3390 Steps 7-9

7 Проверете го „Portfreigabe aktiv für“ и изберете HTTP-Server

8 Изберете го компјутерот cFos Personal Net се вклучува од списокот подолу. Полето Fritz! Ќе ја внесе IP адресата сама по себе

9 Кликнете на "OK". Компјутерот и пренасочувањето на портата треба да се појават на списокот сегаAVM FRITZ!Box 3390 Steps 10-11

10 Кликнете на "Übernehmen"

11 Сега можете да се одјавите од вашиот Fritz! Box со кликнување на трите шипки во горниот десен дел и избирање на „AbmeldenПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 3390Упатства за активирање на Port Forwarding за АВМ ФРИТЗ! Кутија 3390