cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7170


AVM FRITZ!Box 7170 Step 1

1 Внесете на страницата за конфигурација на рутерот (стандардна адреса 192.168.1.1 или 192.168.1.254)AVM FRITZ!Box 7170 Step

2 Кликнете на "Settings"

3 Кликнете на "Advanced Settings"

4 Кликнете на "Internet"

5 Кликнете на "Enabled"

6 Кликнете на "New Port Forwarding" (долниот десен агол)AVM FRITZ!Box 7170 Step

7 Изберете го првото паѓачко мени "HTTP Server"

8 Изберете од второто паѓачко мени "Manually enter the IP-Address"

9 Внесете го во полето за текст, се активира IP адресата на компјутер cFos Personal Net

10 За да го завршите процесот, кликнете на копчето "Ok"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7170Упатства за активирање на Port Forwarding за АВМ ФРИТЗ! Box 7170