cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Compal CH7465LG


Compal CH7465LG Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка (корисничко име не е потребно)Compal CH7465LG Steps 2-5

2 Кликнете на главното мени "Advanced Settings" лево

3 Кликнете на копчето "Security"

4 Кликнете на копчето "Port forwarding"

5 Кликнете на копчето "Create a new rule"Compal CH7465LG Steps 6-7

6 Изберете го протоколот "TCP" и овозможете го "On", а потоа внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутер cFos Personal Net во полето "Local IP"

7 Зачувајте го правилото со кликнување на копчето "Add rule"Compal CH7465LG Step 8

8 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply changes"Compal CH7465LG Step 9

9 Пријавете се од вашиот рутер со кликнување на "Log out" на врвотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Compal CH7465LGУпатства за активирање на шпедиција на пристаништето за Compal CH7465LG