cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-809


Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер 1.09.


D-Link DIR-809 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - основно корисничко име: лозинка на admin: празно)D-Link DIR-809 Steps 2-7

2 Кликнете на "ADVANCED" во главното мени на горниот дел

3 Изберете "HTTP" од паѓачкото мени

4 Кликнете на "<<" за да го примените избраниот профил

5 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

6 Кликнете на полето за избор за да го овозможите правилото за пренасочување на портата

7 Кликнете на копчето "Save Settings"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-809Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DIR-809