cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-820L


D-Link DIR-820L Step 1

1 Користете го вашето корисничко име и лозинка за да се најавите (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно admin корисничко име, стандардна admin лозинка)D-Link DIR-820L Step 2

2 Кликнете на "ADVANCED"D-Link DIR-820L Step 3

3 Кликнете на "PORT FORWARDING"D-Link DIR-820L Steps 4-8

4 Кликнете на Поле за да се провери

5 Внесете име во полето "Name"

6 Внесете 80 во полето "TCP"

7 Внесете ја IP адресата на компјутер што работи со cFos лична мрежа во полето "IP Address"

8 Кликнете на копчето "Save Settings"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-820LУпатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-820L