cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-825


D-Link DIR-825 Step 1

1 Користете го вашето корисничко име и лозинка за да се најавите во интерфејсот на рутерот (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: admin)D-Link DIR-825 Step 2

2 Кликнете на "Advanced"D-Link DIR-825 Steps 3-5

3 Кликнете на "Port Forwarding"

4 Внесете име во полето "Name"

5 Внесете порта 80 во полето "TCP"D-Link DIR-825 Steps 6-7

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот што работи cFos Лична мрежа во полето "IP Address", исто така можете да ја изберете IP адресата со помош на паѓачката листа

7 Кликнете на "Save Settings"Рестартирајте го рутерот

Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-825Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DIR-825