cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-842


D-Link DIR-842 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 92.168.0.1)D-Link DIR-842 Step 2

2 Кликнете на "Port Fordwarding" под табулаторот "Advanced" во горното мениD-Link DIR-842 Step 3

3 Кликнете на копчето "Add Rule"D-Link DIR-842 Steps 4-8

4 Именувајте го вашето ново правило (на пр .: име на апликацијата за која е потребно пренасочено порта)

5 Внесете ја внатрешната IP-адреса на компјутерот со кој се активира апликацијата или изберете го од паѓачкото мени

6 Внесете ги TCP и/или UDP портите што ги користи апликацијата. За cFos лична мрежа, ова е 80

7 Поставете ја саканата поставка за распоред од паѓачкото мени или оставете ја на „Always Enable

8 Кликнете на "Apply" за да ги зачувате поставкитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-842Упатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-842