cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DSL-2750


D-Link DSL-2750 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)D-Link DSL-2750 Step 2

2 Кликнете на табулаторот "Advanced"D-Link DSL-2750 Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding" во менито левоD-Link DSL-2750 Step 4

4 Кликнете на копчето "Add"D-Link DSL-2750 Steps 5-8

5 Изберете "Web Server(HTTP)" од паѓачот

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "Server IP Address"

7 Кликнете на копчето "Apply"

8 Одјавете се од вашиот рутер со кликнување на "Logout" во менито левоПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DSL-2750Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DSL-2750