cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DWR-116


D-Link DWR-116 Step 1

1 Пријавете се на вашиот рутер. (по дифолт, корисничкото име и лозинката се: admin)D-Link DWR-116 Step 2

2 После тоа, одете на табулаторот "Advanced". Ако не ги видите поставките за "Virtual Server" сега, кликнете на копчето "Virtual Server" левоD-Link DWR-116 Steps 3-5

3 Внесете го портот што сакате да го проследите (80 за cFos лична мрежа)

4 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

5 Овозможете го пренасочувањетоD-Link DWR-116 Step 6

6 Зачувајте ги измените ...D-Link DWR-116 Step 7

7 ... и почекај малкуПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

D-Link DWR-116 Step 8

8 Ако сè уште имате проблеми, проверете ги зелените навестувања од десно. Тие треба да можат да помогнат (по избор)Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DWR-116Упатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DWR-116