cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Dasan H640W


Dasan H640W Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име: user, стандардна лозинка: /user)Dasan H640W Steps 2-4

2 Кликнете на "Advance Settings"

3 Кликнете на "DMZ Settings"

4 Кликнете на "DMZ (Open all ports to the internal IP of the PC)" и напишете ја вашата Внатрешна IP адреса, а потоа кликнете на "Apply"Dasan H640W Steps 5-7

5 Кликнете на "Port forwarding"

6 Пополнете ги полињата за влез:

Име на правило: можете да ставите сè што сакате
Целна IP: IP адреса на компјутерот што го користите
Опсег на мрежа: тип 32
Протокол: TCP
Надворешно пристаниште: 80
Внатрешна порта: 80

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Dasan H640WУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Dasan H640W