cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Hitron CGNF-TWN


Hitron CGNF-TWN Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin/password)Hitron CGNF-TWN Steps 2-4

2 Кликнете на "Firewall" во главното мени од лево

3 Кликнете на "Forwarding" во главното мени на горниот дел

4 Кликнете на копчето "Add New"Hitron CGNF-TWN Steps 5-6

5 Изберете "HTTP" како "Common Application" и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "IP Address"

6 Кликнете на копчето "Apply"Hitron CGNF-TWN Steps 7-8

7 Кликнете на копчето "Apply"

8 Одјавете се од рутерот со кликнување на „Logout“ во главното мени на горниот делПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Hitron CGNF-TWNУпатства за активирање на Port Forwarding за Hitron CGNF-TWN