cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN


Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN Step 1

1 Пријавете се во Mikrotik користејќи ги вашите корисничко име и лозинка (Default-IP: 192.168.88.1, Најава: admin, лозинка: нема)Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN Steps 2-6

2 Кликнете на "WebFig"

3 Кликнете на "IP"

4 Кликнете на "Firewall"

5 Кликнете на "NAT"

6 Кликнете на копчето "Add New" за да додадете ново правилоMikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN Steps 7-10

7 Синџир: dnnat

8 Протокол: tcp

9 ДС Порта: 80

10 Во Интерфејс: етер1-портал

Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN Steps 11-14

11 Скролувајте ја страницата надолу во полето "Action"

12 Дејство: dst-nat

13 До адреси: 192.168.88.100 (IP на компјутерот што работи cFos лична мрежа)

14 До пристаништата: 80Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN Steps 15-17

15 Скролувајте назад на горната страна и проверете дали е овозможено правилото (овозможете ако не)

16 Кликнете на "Apply"

17 Кликнете на „OK“ и потоа отклучете се од рутерот


Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-INУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN