cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пристаниште за порта за Netgear R7000 Nighthawk


Netgear R7000 Nighthawk Step 1

1 Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер (V1.0.9.18_1.2.27)Netgear R7000 Nighthawk Step 2

2 Кликнете на копчето " Advanced "Netgear R7000 Nighthawk Steps 3-4

3 Кликнете на копчето " Advanced Setup "

4 Кликнете на копчето " Port Forwarding / Port Triggering "Netgear R7000 Nighthawk Steps 5-8

5 Осигурете се дека е избран " Port Forwarding "

6 Изберете " HTTP " како Име на услугата

7 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето IP адреса

8 Кликнете на копчето " Add "Netgear R7000 Nighthawk Steps 9-10

9 Треба да го видите правилото што го додадовте

10 Одјавете се од рутерот со кликнување на „Одзив“Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пристаниште за порта за Netgear R7000 NighthawkУпатство за активирање на Port Forwarding за Netgear R7000 Nighthawk