cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3400v2


Netgear WNDR3400v2 Step 1

1 Одете на 192.168.1.1 во кој било интернет прелистувач. Стандардно, корисничкото име е admin и лозинката е passwordNetgear WNDR3400v2 Step 2

2 Одете во "Advanced Setup"Netgear WNDR3400v2 Steps 3-5

3 Кликнете на "Port Forwarding/Port Triggering" под "Advanced Setup"

4 Изберете "HTTP" од списокот со Име на услуга

5 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Лична мрежа што работи и кликнете на "Додај"Netgear WNDR3400v2 Step 6

6 ОдливПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3400v2Упатства за активирање на Port Forwarding за Netgear WNDR3400v2