cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3700 N600


WNDR3700 N600 Steps 1-2

1 Внесете www.routerlogin.net или соодветната ИП (стандардната ИП е 192.168.1.1) во линијата на адресата и притиснете "Enter"

2 Внесете ги вашите податоци за најава за рутерот (стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: password) и кликнете на „Најави“WNDR3700 N600 Step 3

3 Во левата колона под „Напредно“, кликнете на „Порт-проследување / пристаниште при активирање“WNDR3700 N600 Steps 4-7

4 Изберете "Пренасочување на порта"

5 Изберете "HTTP" како име на услугата

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Кликнете на "Add"WNDR3700 N600 Step 8

8 Пренасочувањето на портот сега е поставено за вашиот компјутерОвозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3700 N600Упатства за активирање на Port Forwarding за Netgear WNDR3700 N600