cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3800


Netgear WNDR3800 Step 1

1 Пријавете се во Netgear WNDR3800 со вашето корисничко име и лозинкаNetgear WNDR3800 Step 2

2 Кликнете на табулаторот "ADVANCED"Netgear WNDR3800 Step 3

3 Кликнете на "Advanced Setup" во главното мени од левоNetgear WNDR3800 Step 4

4 Кликнете на јазичето со ознака „Port Forwarding/Port TriggeringNetgear WNDR3800 Steps 5-8

5 Изберете "Port Forwarding" од списоците за типови услуги

6 Изберете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Изберете "HTTP" од списоците со Име на услугата

8 Кликнете на копчето "+ Add"Netgear WNDR3800 Step 9

9 Одјавете се од рутерот со кликнување на „Logout“ на горниот дел од страницатаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3800Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Netgear WNDR3800