cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear 2000v2


Netgear WNR2000V2 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: password)Netgear WNR2000V2 Steps 2-3

2 Изберете "Port Forwarding" од менито од левата страна

3 Кликнете на "Add Custom Service"Netgear WNR2000V2 Steps 4-7

4 Именувајте ја услугата што сакате

5 Внесете 80 и за почетната и завршната надворешна порта

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear 2000v2Упатства за активирање на Port Forwarding за Netgear WNR2000V2