cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Observa BRA14NR_H2


Observa BRA14NR_H2 Step 1

1 Одете во прелистувачот и напишете 192.168.0.1 во лентата за адреса на URL и притиснете Enter. Ова ќе отвори прозорец каде мора да се внесат ингеренциите за да се добие пристап до панелот за конфигурација, тие се отпечатени во задниот дел на рутерот.Observa BRA14NR_H2 Steps 2-3

2 Кликнете на делот "Internet" и на "Port Mapping" за да ја откриете страницата за конфигурирање на пристаништето

3 Кликнете на знакот плус (+) за да додадете ново правило, ова ќе отвори прозорецObserva BRA14NR_H2 Steps 4-5

4 Внесете ја IP-уредот каде што работи cFos Personal Net. Поставете го протоколот на TCP; Поставете го Типот на порта и внесете 80 на двете јавни и LAN порти

5 Кликнете на "Save" за да ги прифатите овие поставкиObserva BRA14NR_H2 Step 6

6 Кликнете на "Apply" за да ја зачувате конфигурацијатаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Observa BRA14NR_H2Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Observa BRA14NR_H2